MARDİN / KIZILTEPE - TURGUT ÖZAL ORTAOKULU

Mrt

Okulumuz Müzik Öğretmeni Emre ALMIŞ ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 18 mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı.

Programın sonunda Söz ve Müziği Müzik Öğretmenimiz Emre ALMIŞ'a ait olan "Çanakkale Ruhu" isimli eseri öğrenciler seslendirdi.

Ara

MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA HAFTASI

Ara

Okulumuz müzik öğretmeni Emre ALMIŞ ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Cumhuriyetin 100. yılına özel programı

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

Haz

Okulumuzda düzenlenen sınıflararası futbol turnuvası 6B ve 8A sınıfının oynamış olduğu final maçıyla ve 6B sınıfının şampiyon olmasıyla sonuçlanmıştır. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve turnuvaya katılan tüm sınıflarımıza teşekkür eder şampiyon olan 6B sınıfını tebrik ederiz.

Haz

Fiziksel ve ruhsal sağlığımızı iyileştirmek, doğa ile kurduğumuz bağları güçlendirmek, dünyamız için iyilik yapmak, açık havanın tüm güzelliklerinden faydalanmak, keşfederek öğrenmek ve eğlenmek için düzenlenen 18 Mayıs okul dışarıda gününde öğrencilerimizle okulumuz bahçesinde etkinlikler gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

May

Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." M. K. Atatürk.

23 Nisan Etkinliklerinde emeği geçen bütün idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

2022 Afet Tatbikat yılı kapsamında 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı yapılan 'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı' uyguluması okulumuzda başarıyla gerçekleştirildi.Deprem anında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz,çalan siren sesinin ardından güvenli bir şekilde tatbikat planına uygun olarak kısa süre içinde okulu boşaltarak belirlenen toplanma alanına ulaştılar.Tahliye planının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci,öğretmen ve idarecilerimize özverilerinden dolayı teşekkür ederiz.